billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Även om det var en epidemi nådde Juventus och spelaa ett avtal om lönesänkningar, men det räckte fortfarande inte för att kompensera för Juventus budgetunderskott. Tillägget av Ronaldo har gjort tusentals fans villiga att följa honom. Juventus tjänar mer än 100 miljoner euro från sponsringen av billiga fotbollströjor varje år. Men fortfarande inte kan lösa det nuvarande dilemmaet för Juventus.

Epidemins svårighetsgrad har också förvärrat Juventus finanskris, och den för tidiga eliminering i Champions League har också haft stor inverkan på lagets inkomster. Serie A skjöts upp och hölls tomt, vilket fick Juventus att förlora sina biljettintäkter och andra kommersiella intäkter under matchdagen. Fans kunde inte bära sina Juventus tröja för att se spelet, vilket också gjorde att Juventus förlorade en inkomst. Vi kan se att den 30 juni 2020 var klubbens årliga förlust 71,4 miljoner euro. Förutom detta år har Juventus tappat tre säsonger i rad.

Epidemin är inte över ännu, och det tar lite tid för Juventus att lindra den nuvarande ekonomiska krisen.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 236 تاريخ : پنجشنبه 27 شهريور 1399 ساعت: 13:05

Barcelona har officiellt börjat sälja den nya säsongsversionen av den nya tröjan, fans kan få denna billiga fotbollströjor genom oss. Enligt den nya tröjan som tillkännagavs av Barcelona, kan vi se att den här fläktversionströjan i princip är densamma som spelartröjan.

Vi kan se att den nya säsongens FC Barcelona tröja-stil med fläktversion har återgått till den traditionella raka randen, och fortfarande använder sin mest klassiska blå och röda som huvudfärg, kompletterad med gyllene element. En annan höjdpunkt är den runda halsdesignen med guldkant och den katalanska flaggan visas direkt under kragen på tröjan.

Denna tröja tillverkades av Nike och Barcelona. De tog hänsyn till miljöfrågor, så hela tröjan, inklusive shorts, är gjord av 100% återvunnet polyestermaterial. Bidra till den sociala miljön.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 268 تاريخ : پنجشنبه 20 شهريور 1399 ساعت: 12:28

خبرنامه